FAQ

Naast onze eigen voorraad is het mogelijk eigen materiaal aan te leveren. Het restmateriaal wordt bij levering van de bestelling meegegeven. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij het restmateriaal voor u afvoeren.

De kosten voor het frezen worden bepaald door een aantal factoren die per ontwerp verschillen. Zoals, de aanlevering van het ontwerp, de complexiteit van het ontwerp, de hoeveelheid aan freeswerk en de complexiteit daarvan. Het is daarom niet mogelijk vooraf een indicatie te geven, wel vertrouwen wij erop u een passende en concurrerende offerte aan te kunnen bieden.

De levertijd is afhankelijk van de doorlooptijd tot het product in samenhang de complexiteit van uw ontwerp. Denk hierbij onder meer aan het type materiaal en specifiek bewerkingen. Neem contact met ons op als u een complexer project hebt of wanneer u binnen een planning werkt.

Plaatmateriaal in diverse soorten hout, MDF, multiplex, acrylaat en EPS (piepschuim). Zachte metalen zijn mogelijk na overleg. Onze eigen voorraad bestaat uit diverse platen in verschillende diktes en afmetingen. Afhankelijk van het ontwerp zullen we met u afstemmen wat het beste materiaal voor uw ontwerp is. Mochten wij uw materiaal niet op voorraad hebben dan is dat geen probleem. Door een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen het meeste binnen 1 werkdag binnen hebben. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op. De contactdetails vindt u op de contactpagina.

Er is veel mogelijk, veel meer dan vaak gedacht. Zo zijn de mogelijkheden niet beperkt tot de bewerking van plaatmateriaal maar is fabricage in 3D ook mogelijk. Of dat nu een enkel stuk is of serieproductie betreft. Enkele voorbeelden zijn; prototypes, mallen en halffabricaten. Decoratieve panelen te gebruiken voor deuren, hekwerk, afscheidingen, room dividers, akoestische panelen, wanddecoratie en verlichting. Heeft u vragen, neem contact met ons op. De contactdetails vindt u op de contactpagina. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, specifieke details en kosten voor uw ontwerp.

Restmateriaal van het door ons geleverde materiaal wordt voor u afgevoerd, tenzij anders aangegeven. Bij gebruik van het door u aangeleverde materiaal wordt het restmateriaal meegegeven met de bestelling. Wij kunnen het voor u afvoeren. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Wij bieden naast freesdiensten consultatie voor de verschillende onderdelen in het traject van schets naar productiemodel. Door de ontwikkeling en productie van onze eigen producten zijn we gespecialiseerd in de verschillende stappen binnen het proces van idee naar een fysiek product. Onder services kunt u lezen wat de mogelijkheden zijn. Of u kunt contact met ons opnemen.

Technische tekeningen ontvangen wij graag in de volgende formats, .ai, .dxf, .dwg.
Bij de aanvraag van een offerte kunt u deze direct meesturen.

Heeft u nog vragen? Dan horen we die graag. Via onze contactpagina kan dat gemakkelijk.

Het traject van idee naar productiemodel en fabricage kent een aantal stappen: idee, ontwerp, digitalisatie, programmeren aansturing freesmachine, productie. Neem contact op zodat wij u kunnen informeren over de diverse mogelijkheden, specifieke details en kosten. Op de contactpagina vindt u onze gegevens. Bij de aanvraag van een offerte kunt u deze direct meesturen.

Heeft u nog vragen? Dan horen we die graag. Via onze contactpagina kan dat gemakkelijk.

Omdat ook de fabricage van een enkel stuk heel goed mogelijk is, zijn onze services voor iedereen toegankelijk. U hoeft geen professional te zijn met een minimale afname. Kijk op onze contactpagina voor onze gegevens. Kijk op onze contactpagina voor onze gegevens. We denken graag met u mee wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn.

Heeft u nog vragen? Dan horen we die graag. Via onze contactpagina kan dat gemakkelijk.