Hoe werkt het

Offerte

Voor een vrijblijvende offerte die we direct opstellen bespreken we met u de specifieke details en wensen voor uw project, en doen we suggesties voor een optimaal resultaat. Gekeken wordt onder meer naar de optimale manier van produceren, instelkosten, materiaalkeuze en afwerking. We kunnen hierin begeleiden met advies, aanbevelingen en het leveren van materiaalmonsters. De aspecten esthetiek, veiligheid, betaalbaarheid en duurzaamheid worden ook meegenomen.

Bevestiging

Zodra de details definitief zijn en uw project klaar voor productie is een aanbetaling van 50% vereist. Dit geldt voor al onze services. Wanneer de aanbetaling is ontvangen, wordt uw bestelling bevestigd. Bij productie van het ontwerp start nu de doorlooptijd tot levering. Uw bestelling wordt ingepland.

Voor uw definitieve akkoord bevestigen wij de definitieve details opnieuw, tezamen met de geplande leverdatum. Desgewenst wordt er een testontwerp van uw ontwerp gemaakt inclusief de relevante details als afmetingen, materiaalkeuze, afwerking en hoeveelheid. Een schatting van de verzendkosten is inbegrepen wanneer dat van toepassing is. Kleine aanpassingen kunnen nu nog gedaan worden. Aan grotere wijzigingen zijn extra kosten verbonden. Om uw project op de beoogde datum te kunnen leveren is hier goede communicatie en snelle goedkeuring erg belangrijk.

Planning

De levertijd wordt bepaald door de complexiteit van het ontwerp of project. Denk bijvoorbeeld aan het type materiaal en maatwerk als uw project dat vereist. Projecten waar maatwerk nodig is, hebben een langere levertijd. Voorraadartikelen en materialen kennen een kortere levertijd. Neem contact met ons op als uw project groot is of als u binnen een planning werkt.

Het product wordt gemaakt en afgewerkt volgens uw specificaties. Alle onderdelen worden gecontroleerd en voorbereid voor levering. Alle onderdelen worden gecontroleerd en voorbereid voor levering.

Bevestiging

U wordt op de hoogte gebracht wanneer uw project gereed is voor levering. Wij assisteren zo nodig met de resterende details zoals informatie over verzending en tracking informatie of afspraken voor het afhalen. De bevestiging dat de laatste betaling ontvangen is. Het bieden van specifiek installatie-advies.

Wij kunnen uw project pas leveren na ontvangst van de laatste betaling. Bij verzending moet u het pakket, zodra het arriveert, controleren op eventuele schade voordat u tekent voor levering. Als er schade is neem dan direct contact met ons op

modern craftsmanship

Spoed

Afhankelijk van het project en in overleg is spoedlevering mogelijk. Daar zijn extra kosten aan verbonden en beginnen bij 350 EUR of 10% van het project.